κλειστή νοσηλεία, σουίτα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε όλη τη σιγουριά και τη
συμπαράσταση που έχετε ανάγκη, να νιώθετε και εσείς και οι δικοί
σας πως ακόμα κι αν δε μένετε κάτω από την ίδια στέγη, μένετε
μαζί, μένετε ενωμένοι.

Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια για τον καθένα στην αντιμετώπιση μιας πάθησης είναι η κλειστή νοσηλεία και ιδιαιτέρα, των αγαπημένων προσώπων, ηλικιωμένων ή παιδιών. Στο Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή το περιβάλλον, οι άνθρωποι, η ιατρική περίθαλψη και η φροντίδα συμβάλλουν στην υποδειγματική φιλοξενία με σκοπό την Αποκατάσταση και Αποθεραπεία σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον αυξημένης φροντίδας.

Το Κέντρο Euromedica-Αρωγή διαθέτει πέντε πτέρυγες κλειστής νοσηλείας συνολικής δυναμικότητας 200 κλινών κατανεμημένες σε τρεις ορόφους, όπου φιλοξενούνται ασθενείς μετά από χειρουργικές επεμβάσεις ή πάσχοντες από παθήσεις που επιβάλλουν κλειστή νοσηλεία.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Δωμάτια – Παροχές

Όλα τα δωμάτια (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, λουξ, σουίτες) προσφέρουν θέα προς το Θερμαϊκό ή το λόφο του Πανοράματος. Είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροκίνητα κρεβάτια πρωτοποριακού σχεδιασμού για αυξημένη κινητικότητα, σύστημα κλήσης αδερφής και ευρύχωρα μπάνια με ειδικές προδιαγραφές εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Επιπλέον, προσφέρουν άνετη διαμονή, καθώς διαθέτουν τηλεόραση, ατομικό ψυγείο και τηλέφωνο και ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi.

Συνοδοί

Η παραμονή συνοδών πέραν του ωραρίου επισκεπτηρίου δεν επιτρέπεται παρά μόνο σε μονόκλινα δωμάτια και όχι πέραν τις 10:00 μ.μ. Σε περίπτωση που νοσηλεύεστε σε μονόκλινο δωμάτιο και επιθυμείτε τη διανυκτέρευση κάποιου οικείου σας προσώπου παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως την προϊσταμένη νοσηλείας, η οποία θα σας ενημερώσει και για τη χρέωση διανυκτέρευσης ή/και σίτισης συνοδού.

Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη
Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη διαμονή

Ωράριο Επισκεπτηρίου

Κλειστή Νοσηλεία

Δευτέρα - Σάββατο 18:00-20:00
Κυριακή 12:00-14:00 & 18:00-20:00

Χώρος Αυξημένης Φροντίδας

Δευτέρα - Κυριακή 13:00-13:30
>