Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη υποδοχή

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Στην Ημερήσια Νοσηλεία προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αποθεραπείας και Αποκατάστασης με στόχο τη γρηγορότερη δυνατή επιστροφή στην καθημερινότητα.

Είναι σημαντικό για τους ασθενείς που η αποκατάσταση και η αποθεραπεία τους δεν απαιτούν 24ωρη ιατρική μέριμνα να νοσηλεύονται σε αποκλειστικούς χώρους φροντίδας και παρακολούθησης. Στο Κέντρο αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης οι εγκαταστάσεις της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας βρίσκονται σε ειδική πτέρυγα με ξεχωριστή είσοδο και υποδοχή. Περιλαμβάνουν τις δικές τους αίθουσες ατομικών θεραπειών και γυμναστηρίου και είναι επανδρωμένες με αποκλειστικό φυσιοθεραπευτικό προσωπικό.

Όπου κρίνεται επιστημονικά αναγκαίο ή ζητείται από τον ασθενή, σχεδιάζεται ειδικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα. Ειδικά για τους ασθενείς Ημερήσιας Νοσηλείας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς από και προς το Κέντρο. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε χρήση των ασφαλιστικών σας δικαιωμάτων για να λάβετε έγκριση για συνεδρίες Ημερήσιας Νοσηλείας, σας καλούμε να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε και τις παθήσεις που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Εάν η πάθησή σας ή η βαρύτητα του περιστατικού δεν σας επιτρέπει να κάνετε χρήση των ασφαλιστικών σας δικαιωμάτων, έχουμε ετοιμάσει για εσάς ιδιωτικά προγράμματα θεραπειών ημερήσιας νοσηλείας.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Ημερήσιας Νοσηλείας στο 2310 986 100.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μετρητά, με τραπεζικές επιταγές, με τη χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών (δεχόμαστε όλες τις κάρτες εκτός από Diners), και με κατάθεση σε λογαριασμό της τράπεζας 

0026 0037 09 0200068201 ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ | EUROBANK
GR21 0260 0370 0000 9020 0068 201 IBAN ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ | EUROBANK
ERBKGRAA SWIFT CODE
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΘΕΝΗ Αιτιολογία κατάθεσης

Κέντρο Αποκατάστασης Αρωγή θεραπευτικές πισίνες
Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη
Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή μεταφορά ασθενή
Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη

Ωράριο Λειτουργίας
Ημερήσιας Νοσηλείας

Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-17:00


Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 2310 986 100
>