Εγκαίνια κέντρου φυσικοθεραπείας Αρωγή

Εγκαίνια Κέντρου Φυσικοθεραπείας Euromedica-Αρωγή

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Κέντρου Φυσικοθεραπείας της Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Κέντρου Φυσικοθεραπείας της Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Η Ανεξάρτητη αυτή Μονάδα Φυσικοθεραπείας -εγκατεστημένη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο γυάλινο κτήριο της ΧΑΝΘ- έχει ως κύριο στόχο την εξατομικευμένη φροντίδα και θεραπεία.

Φιλοσοφία του Κέντρου Φυσικοθεραπείας είναι η ολιστική αντιμετώπιση των περιστατικών, με έμφαση στα αίτια της πάθησης και όχι μόνο στα συμπτώματα, εξασφαλίζοντας έτσι μόνιμη λύση για κάθε ασθενή. Επιπλέον, εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της προληπτικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής φυσικοθεραπείας.

Ειδικότερα, το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica – Αρωγή στην Θεσσαλονίκη παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την αντιμετώπιση Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, Αθλητικών Κακώσεων, Παθήσεων του Άνω Άκρου, Νευρολογικών Παθήσεων, Μυοσκελετικών Παθήσεων, Χρόνιου Πόνου κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεραπευτικές συνεδρίες είναι ατομικές, διατηρώντας αυστηρά την αναλογία ασθενή / θεραπευτή ένας προς έναν, έτσι ώστε ο ασθενής να «δέχεται» την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται απαιτούν μικρότερη συχνότητα επανάληψης, μειώνοντας σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης και την οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς.

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica – Αρωγή
Τσιμισκή 136 (γυάλινο κτίριο της ΧΑΝΘ)
Τηλ.: 2310 261 693
Email: physio@euromedica-arogi.gr

>