Καλοκαιρινά φρούτα και οι ιδιότητές τους

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Τα φρούτα αποτελούν ίσως το καλύτερο σνακ του καλοκαιριού στην παράλιά. Είναι πλούσια σε νερό κάτι που τα καθιστά φτωχά σε θερμίδες και μας δροσίζουν απολαμβάνοντας έναν υπέροχο χυμό.

Καρπούζι: έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και αντιοξειδωτικά.

Πεπόνι: προσφέρει μεγάλη ποσότητα καροτενοειδών και βιταμίνης Α που δρα σαν αντιοξειδωτική.

Ροδάκινα: έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε β-καροτένιο, βιταμίνη C και κάλιο.

Σύκα: είναι πάρα πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και συστήνονται σε άτομα με κακή λειτουργιά του εντέρου.

Σταφύλια: τα κόκκινα σταφύλια προσφέρουν μια αντιοξειδωτική ουσία την ρεσβερατρόλη που συμβάλλει στην υγειά της καρδίας.

Βερίκοκα: δεν περιέχουν καθόλου χοληστερίνη και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνη C.

>