Τα φρούτα αποτελούν ίσως το καλύτερο σνακ του καλοκαιριού στην παράλιά. Είναι πλούσια σε νερό κάτι που τα καθιστά φτωχά σε θερμίδες και μας δροσίζουν απολαμβάνοντας έναν υπέροχο χυμό.
Καρπούζι: έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και αντιοξειδωτικά.
Πεπόνι: προσφέρει μεγάλη ποσότητα καροτενοειδών και βιταμίνης Α που δρα σαν αντιοξειδωτική.
Ροδάκινα: έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε β-καροτένιο, βιταμίνη C και κάλιο.
Σύκα: είναι πάρα πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και συστήνονται σε άτομα με κακή λειτουργιά του εντέρου.
Σταφύλια: τα κόκκινα σταφύλια προσφέρουν μια αντιοξειδωτική ουσία την ρεσβερατρόλη που συμβάλλει στην υγειά της καρδίας.
Βερίκοκα: δεν περιέχουν καθόλου χοληστερίνη και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνη C.