Νευρολογική Αποκατάσταση

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Στην Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άτομα με νευρολογικές παθήσεις σε περιβάλλον κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας.

Η ειδική Ιατρική ομάδα Aποκατάστασης, με επικεφαλής τον Φυσίατρο, μετά την πρώτη εκτίμηση, οργανώνει ειδικά προγράμματα Nευρολογικής Aποκατάστασης, προσαρμοσμένα στην κάθε πάθηση, στους ατομικούς στόχους και τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς.

Απώτερος σκοπός της ειδικής ομάδας που είναι υπεύθυνη για την Nευρολογική Aποκατάσταση είναι η επαναλειτουργία του νευρικού συστήματος, αλλά και η αύξηση της λειτουργικότητας και της ανεξαρτησίας του ασθενούς στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ώστε τελικά να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του σε όλα τα επίπεδα.

Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για τον ασθενή και την οικογένειά του, όπου η Αποκατάσταση θα γίνει πράξη με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και της ρομποτικής τεχνολογίας.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης κάθε πρόγραμμα που εφαρμόζεται, σχεδιάζεται με επίκεντρο τον ασθενή και μπορεί να συνδυάσει ένα εύρος υπηρεσιών από τα διαφορετικά Τμήματα του Κέντρου:

Η Νευρολογική Αποκατάσταση αφορά:

  • Αγγειακό Εγκεφαλικό επεισόδιο
  • Χρόνιες νευρολογικές παθήσεις που οδηγούν σε λειτουργικά ελλείμματα, π.χ. πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος Parkinson, μετα-πολιο-μυελιτιδικό σύνδρομο
  • Όγκους κεντρικού νευρικού συστήματος
  • Κακώσεις νωτιαίου μυελού
  • Νευρομυϊκές παθήσεις και μυοπάθειες
  • Περιφερικές νευροπάθειες συμπεριλαμβανομένης της νόσου Guillan – Barre και των συνδρόμων παγίδευσης νεύρων
>