Η Κατερίνα Βρανά κατά τη διάρκεια της παράστασης

Πνοή αισιοδοξίας έδωσε η Κατερίνα Βρανά με το ταλέντο και το χιούμορ της στην εκδήλωση της Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, όπου επίσημη καλεσμένη ήταν η διάσημη stand up comedian Κατερίνα Βρανά. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό καθώς η Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα αναπηρίας.

Η Κατερίνα Βρανά διηγήθηκε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό την περιπέτεια της υγείας της χαρίζοντας άφθονο γέλιο αλλά και μηνύματα δύναμης και συμπαράστασης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου. Αξίζει να αναφερθεί ότι το CNN την έχει κατατάξει στις 13 καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως.

Αιχμή της διήγησής της ήταν το δυσάρεστο συμβάν κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία, το οποίο κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή, οι καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και ο ρόλος που έπαιξαν η αποκατάσταση και η αποθεραπεία στην μετέπειτα βελτίωση της υγείας της.

Η Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι το πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, διαθέτοντας την πιο εξειδικευμένη Ομάδα Αποκατάστασης και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

>