a-callus button
Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη εισαγωγη εξιτήριο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΙΤΗΡΙΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Το Γραφείο Κίνησης Κλειστής Νοσηλείας και το Γραφείο Κίνησης Ημερήσιας Νοσηλείας θα σας εξυπηρετήσουν για όλα τα θέματα σχετικά με την Εισαγωγή στο Κέντρο μας και το Εξιτήριο μετά το τέλος της παρακολούθησης του Προγράμματος Αποκατάστασης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε χρήση των ασφαλιστικών σας δικαιωμάτων σας καλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με τις παθήσεις που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας , τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε και τους ενδεικτικούς χρόνους νοσηλείας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σε περίπτωση ιδιωτικής νοσηλείας παρακαλούμε να προσκομίσετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου.

Έχετε μαζί σας αντίγραφο από οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στη νοσηλεία σας όπως ακτινογραφίες, διαγνώσεις, αποτελέσματα εξετάσεων, χειρουργικές επεμβάσεις, φαρμακευτική αγωγή κ.α.

Για τη διασφάλιση της ποιοτικής φροντίδας και ατομικής σας καθαριότητας, σας προτείνουμε να διαθέτετε τα εξείς προσωπικά είδη.

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Την ημέρα του εξιτηρίου σας εκτός από το έντυπο εξιτηρίου και αφού τακτοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο λογιστήριο ασθενών, θα σας παραδοθεί το φυσιατρικό και παθολογικό σημείωμα εξιτηρίου, οι πρόσφατες διαγνωστικές σας εξετάσεις και η φαρμακευτική σας αγωγή.

Διευθέτηση Οικονομικών θεμάτων

Oι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μετρητά, με τραπεζικές επιταγές, με τη χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών (δεχόμαστε όλες τις κάρτες εκτός από Diners), και με κατάθεση σε λογαριασμό της τράπεζας 

0026 0037 09 0200068201 ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ | EUROBANK

GR21 0260 0370 0000 9020 0068 201 IBAN ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ | EUROBANK

ERBKGRAA SWIFT CODE

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΘΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 

Ωράριο Λειτουργίας
Λογιστηρίου Ασθενών Κλειστής Νοσηλείας

Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-17:30


Τηλέφωνο Επικοινωνίας +30 2310 986 330
>