Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκη-1

EUROMEDICA - ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρότυπο στην Αποκατάσταση και Αποθεραπεία από τον μεγαλύτερο όμιλο υγείας στην Ελλάδα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Στο Κέντρο Euromedica–Αρωγή Θεσσαλονίκης θέσαμε ως κύριο στόχο την ανάπτυξη μίας σύγχρονης αντίληψης για την Αποκατάσταση που θα συνεισφέρει στην προαγωγή της καλής υγείας και στον σεβασμό των ανθρώπων που πάσχουν και συγχρόνως, πασχίζουν να γίνουν καλά. Από το 2010, προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης και αποθεραπείας, προσεγγίζοντας ολιστικά τους ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθήσεις.

Το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης αποτελεί πρότυπο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας για όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ είναι το μοναδικό στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πρωτοπόρο στη ρομποτική τεχνολογία, αποτελεί παράλληλα το μοναδικό κέντρο στη ΝΑ Ευρώπη με διαπίστευση CARF.

Προσφέρουμε εξατομικευμένα, υψηλού επιπέδου προγράμματα αποκατάστασης και αποθεραπείας κλειστής και ανοιχτής νοσηλείας, σε άτομα που πάσχουν από:

Στη Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης εξασφαλίζουμε ταχύτερη αποκατάσταση, μικρότερη διάρκεια παραμονής -άρα χαμηλότερο κόστος νοσηλείας- καθώς και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα.

Το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica–Αρωγή στην Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιεί καμία διάκριση σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή, την αναπηρία, την ηλικία, ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια της εισαγωγής, των θεραπειών, ή κατά τη συμμετοχή σε προγράμματά της, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διάφορες υπηρεσίες και  δραστηριότητες, ή στην εργασία, είτε βάσει του φύλου στα προγράμματα υγείας της και τις δραστηριότητες. H Euromedica-Αρωγή εφαρμόζει τον Νόμο 4443/2016, της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού.

ΟΡΑΜΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όραμά μας είναι η καλύτερη Υγεία για Όλους.
Θέλουμε να ξεπερνούμε τις στατιστικές και τα προγνωστικά, εμπνέοντας δύναμη και ελπίδα. Να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους προόδου και να τους υπερβαίνουμε. Να είμαστε για τους ασθενείς μας, τις οικογένειές τους και την ιατρική κοινότητα σημείο αναφοράς στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αποστολή μας είναι

 • Η ανταπόκριση στις επιδιώξεις και επιθυμίες των πασχόντων για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής με: 
  • την ελάττωση των διαταραχών και την πρόληψη των επιπλοκών
  • τη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας
  • την καθοδήγηση που απαιτούν οι νέες προκλήσεις της υγείας τους
  • την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς ζωής
 • Η θωράκιση της υγείας
 • Η αρμονική και αποδοτική συνεργασία
 • Η επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσα από διαρκή επιμόρφωση
 • Η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές αποκατάστασης

ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο δρόμος προς την καλύτερη ποιότητα ζωής.
Αποκατάσταση σημαίνει διεπιστημονική φροντίδα
βελτίωση υγείας και άρα καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να αντέξουμε, να ξεπεράσουμε και τελικά, να μεταμορφώσουμε τις δοκιμασίες μας σε δύναμη και ζωή. Μία πάθηση που οδηγεί σε δυσλειτουργία μπορεί να κλονίσει αυτή την πίστη. Η ειδικότητα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης είναι ο δρόμος για να ανακτήσουμε την πίστη και τη λειτουργικότητά μας.

Στόχος της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης είναι να δώσει στα άτομα τη δυνατότητα να κάνουν τη ζωή που επιθυμούν παρά τους περιορισμούς που προκαλεί η νόσος ή ο τραυματισμός τους. Στο Κέντρο Euromedica–Αρωγή στην Θεσσαλονίκη είμαστε ειδικοί στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση.

Φροντίζουμε η καλύτερη υγεία να γίνει καλύτερη ζωή.

Στη Euromedica-Αρωγή πάντα υπάρχει μια θέση για επαγγελματίες που διαθέτουν τη φιλοδοξία να εργαστούν σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης με υψηλότατες απαιτήσεις στην ποιότητα παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών αλλά προπαντός σε αυτούς που διαθέτουν το πάθος που απαιτείται για τη φροντίδα αυτών που μας έχουν ανάγκη. 

Αποστολή βιογραφικών στο hr@euromedica-arogi.gr

Ιατρική Ομάδα euromedica αρωγή

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Φυσικοθεραπεία euromedica αρωγή
Νοσηλευτές με στηθοσκόπιο euromedica αρωγή κέντρο αποκατάστασης

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Euromedica Αρωγή Κέντρο Αποκατάστασης Διοίκηση

Καλωσορίζουμε και φροντίζουμε τους ασθενείς μας σε ένα κτίριο 16.000 τ.μ. που διαθέτει:

 • 200
  ΚΛΙΝΕΣ
 • 4.500 τ.μ.
  ΧΩΡΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
 • 1.200 τ.μ.
  ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
 • 170
  ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
 • 3
  ΠΙΣΙΝΕΣ

Το Κέντρο αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή στην Θεσσαλονίκη διαμορφώθηκε, ακολουθώντας την αρχιτεκτονική αντίληψη σχεδιασμού ενός οικείου περιβάλλοντος φιλοξενίας που συνδυάζει λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Η συνολική κατασκευή της κτιριακής υποδομής εκπονήθηκε με στόχο την καθολική στήριξη των ανθρώπων που φιλοξενούνται. Έτσι, κάθε πτέρυγα συμβάλλει με τη χωροταξία, τη διακόσμηση και τη ζεστασιά της στη θεραπεία των ασθενών.

>